Afrika Platformu Olarak Biz Kimiz

Afrika Platformu Olarak Biz Kimiz

Sizlerin vesile olduğu bizim ise köprü görevini üstlendiğimiz bu yolda herhangi bir cemaate ya da bir topluluğa bağlı kalmadan yardımlarınızı,  bağışlarınızı Afrika’daki kardeşlerimize, yetimlerimize yerinde ve zamanında ulaştırmak için kurulmuş bir platformuz.
 
Afrika Platformu olarak amacımız 5 yıldır emanet bilinciyle hareket ederek yukarıda belirttiğimiz üzere sizlerin vesilesi ile vermiş olduğumuz hizmetleri kâr amacı gütmeden gerek YouTube kanalımızdan gerek sosyal medya hesabımızdan sizlere ulaştırarak daha iyi hizmetler verebilmektedir .
 
Peygamber efendimiz (sav) in yardımlaşma ve dayanışmaya verdiği hassasiyeti düstur edinerek Afrika'da akika kurbanı, adak kurbanı, şükür kurbanı gibi kurbanlarınızı, Kuranı Kerim dağıtımı hediyelerinizi, yetimleri giydirme gibi yardımlarınızı, su kuyusu açma için gönderdiğiniz mali desteklerinizi, Kuran-ı Kerim ve sünnet ışığında İslami kurallara uygun bir şekilde yerine getirmektir. Bu sebeple amacımız karşılıklı güven duygusu içerisinde hareket etmeyi sağlamaktır .